Logo

Apunta’t a la catequesi de postcomunió

En castellano

Benvolguts nens i pares,

Els que esteu llegint aquestes ratlles heu fet la la primera comunió, alguns fins i tot la tercera o la quarta, i alguns encara no la han fet. Us heu convertit en cristians de debó, batejat i, ara, la vostra ànima és un lloc on hi viu Jesús, realment, perquè heu rebut el seu cos i la seva sang.

Al llarg del temps de catequesi crec que us ho heu passat bé, heu descobert a Jesús i ara sabeu pregar i parlar amb ell. Això és quelcom molt preuat i que no podeu oblidar. Doncs bé, la parròquia us convida a continuar la catequesi. ¿Continuar la catequesi de debó, no n’em tingut ja prou? És el que hom podria dir, però us adonareu que necessiteu seguir a prop de Jesús, tenir cura de l’oració cada dia i seguir venint a Missa, on podeu rebre el cos de Jesús, el vostre aliment espiritual. Així que esteu convidats a seguir aprenent més sobre Déu, i també a fer activitats i jocs amb altres nens.

APUNTA’T A LA CATEQUESI DE POSCOMUNIÓ!

Benvolguts pares, crec que l’explicació val també per a vosaltres, no fa falta canviar el llenguatge. En aquests anys molts de vosaltres heu vist com els vostres fills s’engrescaven amb la Missa, amb el descobriment d’algú que sempre ha estat allà, Déu. La pilota la teniu ara al vostre sostre, sabeu que aquests nens poden i han de romandre prop de l’Esglèsia i de Jesús, però per acceptar això i actuar en conseqüència cal valor. ¿Voleu comptar amb Crist a la vostre vida i a la vostra família, o ja el voleu oblidar? No dubteu que Déu és la millor aposta possible en un món com el que vivim. Sense Déu no hi ha esperança, i sense esperança no podem viure, en avorrim i som presa del desànim veient que no tenim pas res de valor.

CATEQUESI DE POSTCOMUNIÓ 2016-17

CADA DISSABTE, DE 17 h. A 19 h. FORMACIÓ CRISTIANA I ACTIVITATS PER ALS NENS A LA RECTORIA.

JESÚS US ESPERA I LA PARRÒQUIA TÉ EL GOIG DE CONVIDAR-VOS.