Logo

De ben nascut és ser agraït. Agraeix…

A aquells que des de la seva manera de ser, et van ajudar a ser més persona.

A aquell que inesperat i oportú, va saber escoltar-te, fou comprensiu i t’acompanyà en els moments difícils.

A aquells amb qui vas compartir les teves estones de joc, oci o amistat i et van regalar la seva naturalitat i senzillesa.

A aquell que et va ajudar a desvetllar la teva riquesa interior, que potser tu no sabies que tenies.

A aquell que amb la seva gran bondat et va fer ser senzill, i amb la seva humilitat t’ajudà a ser una persona íntegra i sense cap fingiment.

A aquell que vas descobrir un dia i “es va quedar” en tu, perquè vas descobrir que allò important és el cor.

A aquell que, corretgint-te amb afecte, et va fer caminar; perquè quan hi ha amor el que es persegueix és el be de l’altre encara que calgui corretgir-lo.

A aquell que amb la seva vida incansable et va animar a lluitar, a no llençar la tovallola, a no dir mai no puc més. Potser fou llavors quan vas descobrir que la constància és imprescindible.

A aquell que sempre va esperar el millor de tu, esperà perquè creia en tu i t’estimava, perquè per tal d’esperar cal tenir paciència.

A aquell que et va exigir sempre, fent-te “gran”. Qui exigeix per amor, encara que no ens agradi, sempre ho fa pel nostre propi bé.

A aquell que va necessitar de tu. Aprèn a obrir el teu cor també i no tanquis la porta a ningú, perquè tots necessitem de tots.

A aquell que trobant-se lluny, el vas sentir a prop, perquè era senyal de que l’amistat i l’amor també són possibles en la distància.

A aquell que amb el seu desacord, va descobrir la teva veritat. Perquè el que va intentar fer fou ajudar-te a créixer.

A aquell que sempre et va animar a veure les coses positives, perquè amb aquestes d’has de quedar.

A aquell que t’estima tal com ets, animant-te a créixer. Perquè estimar a algú no vol dir convertir-lo en una prolongació del teu jo.

A aquell que amb la seva necessitat de tu, va fer que et sentissis “únic”. Sí, perquè tu ets únic e irrepetible davant Déu.

A aquells que amb la seva experiència interior t’ajudaren a conèixer a Déu i t’anunciaren la bona nova. Soalment van fer el que havien de fer: compartir el que ells experimentaven amb Crist per que tu també fossis feliç.

A Aquell que saps que t’estima i sempre t’espera i mai et condemna encara que et corregeixi. ¿I saps qui és aquesta persona? Crist.

Doncs no ho dubtis, segueix-lo en la vida i seràs feliç.


Avisos i comunicacions

Vida Creixent: reunions: dilluns, 24 i dimarts, 25 d’abril, a les 16:30.

Convivència de Confirmació: els grups de confirmació de l’arxiprestat de Rubí realitzaran el dissabte 29 d’abril una jornada de convivència i recés a la casa de la Sagrada Família de Rubí.

Re-live Concert: el diumenge 30 d’abril, concert al Santuari de la Verge de Schoenstatt (Valldoreix). A les 18:30 es celebra la Missa, i a les 19:30 comença el concert. El preu es de 5€. Contactar amb Mn. Santi.

Romeria a Montserrat: els propers 28, 29, 30 y 1, la Parròquia realitza la Romeria anual a Montserrat instituïda pel Beat Josep Guardiet. Preguem pels fruits espirituals de la Romeria.

Solemnitat de Ntra. Sra. de Montserrat 27 de abril: a les 8:45, Laudes; a les 9:00, celebració de la Missa, i a les 12:30 celebra la Missa el bisbe auxiliar Mons. Salvador pels alumnes de l’escola Montserrat en la festa patronal de la nostra escola parroquial-diocesana.

Pelegrinatge Terra Santa: Us podeu anar inscrivint al despatx parroquial.