Logo

Jornada de Formació – Dissabte 9 de Novembre

Actualització (10 de novembre de 2013): per gentilesa del Sr. Rector s’ha publicat la crònica de la Jornada diocesana de formació que va tenir lloc el passat dissabte 9 de novembre al casal Borja de Sant Cugat.

__________________

El proper dissabte, 9 de novembre, hi haurà la Jornada diocesana de Formació al Casal Borja de Sant Cugat del Vallès.

L’horari serà el següent:

  • 11:00. Acolliment i benvinguda.
  • 11:15. Conferència sobre l’encíclica Lumen fidei (La llum de la fe), a càrrec del Dr. Joan Planellas, vice-degà de la Facultat de Teologia de Catalunya.
  • - Descans.
  • 13:00. Presentació del nou Plastoral diocesà: La Bona Nova del Servei.

Estaria bé que poguéssim assistir el major nombre persones. Us prego també que reenvieu aquest e-mail entre els vostres contactes i que ells animin a d’altres persones a participar-hi.

Amb el meu record en la pregària, rebeu una salutació ben cordial i fraterna.

Avisos i comunicacions

Vida Creixent: reunions: dilluns, 24 i dimarts, 25 d’abril, a les 16:30.

Convivència de Confirmació: els grups de confirmació de l’arxiprestat de Rubí realitzaran el dissabte 29 d’abril una jornada de convivència i recés a la casa de la Sagrada Família de Rubí.

Re-live Concert: el diumenge 30 d’abril, concert al Santuari de la Verge de Schoenstatt (Valldoreix). A les 18:30 es celebra la Missa, i a les 19:30 comença el concert. El preu es de 5€. Contactar amb Mn. Santi.

Romeria a Montserrat: els propers 28, 29, 30 y 1, la Parròquia realitza la Romeria anual a Montserrat instituïda pel Beat Josep Guardiet. Preguem pels fruits espirituals de la Romeria.

Solemnitat de Ntra. Sra. de Montserrat 27 de abril: a les 8:45, Laudes; a les 9:00, celebració de la Missa, i a les 12:30 celebra la Missa el bisbe auxiliar Mons. Salvador pels alumnes de l’escola Montserrat en la festa patronal de la nostra escola parroquial-diocesana.

Pelegrinatge Terra Santa: Us podeu anar inscrivint al despatx parroquial.