Logo

La Quaresma ens diu: “Sempre queda una sortida”

Per malament que anem a la vida, si estem disposats a lluitar per millorar, encara ens queda una sortida, perquè més tard o més d’hora apareixerà una mà amiga.

Per foscos que semblin els dies i negres es vegin les nits, si volem claredat encara ens queda una sortida, perquè sorgirà alguna cosa o algú que ens obrirà els ulls.

Per profund i ample que sigui el llac estant enmig d’ell, si nedem amb tota la nostra força ens adonarem que encara ens queda una sortida, perquè algú ens impedirà que ens ofeguem.

Encara que el sol no brilli per a nosaltres i la lluna no vulgui il·luminar-nos amb alegria, serem feliços si hi ha una llum en el nostre cor que ens il·lumina i ens fa veure que encara ens queda una sortida, perquè la veritable fe sempre està, encara que passi per nits fosques.

Encara que l’amor sembli que s’ha oblidat de nosaltres i ningú no ens estimi de debò, si ens estimem amb tota la nostra voluntat, l’amor ens somriurà i sabrem llavors que encara ens queda una sortida, perquè l’amor de Crist està sempre present, encara que de vegades no ho sembli.

Per dolenta que sigui la nostra salut física i arribem a pensar que la nostra malatia no té remei i que aquest serà el nostre final, si som sans d’esperit i d’ànima, sabrem que encara ens queda una sortida: Déu. Ell és la salut definitiva.

Encara que el dolor ens turmenti i el patiment sembli infringir la nostra ànima, busquem força divina, confiem en Déu, doncs encara ens queda una sortida.

Si som presoners dels vicis i/o per fets que hem comès, som a temps, confiem en Déu, Ell pot trencar les nostres cadenes, encara ens queda una sortida.

Encara que tothom ens doni l’esquena i ningú amb nosaltres vulgui caminar, fem el correcte àdhuc contra corrent. Segueix el camí de Déu, Jesús és el teu guia i al final de tot, tu veuràs que encara ens queda una sortida.

Sempre hi ha una sortida per aquell que està disposat a seguir el camí que Jesús ens va traçant, encara que de vegades no ho entenguem.

No oblidem que el camí es el camí, no la meta. El mateix passa amb la Quaresma: és el camí. La meta és la Pasqua.

Ho intentem? Ànims! Feliç Camí, vull dir, feliç Quaresma!

Avisos i comunicacions

Vida Creixent: reunions: dilluns, 24 i dimarts, 25 d’abril, a les 16:30.

Convivència de Confirmació: els grups de confirmació de l’arxiprestat de Rubí realitzaran el dissabte 29 d’abril una jornada de convivència i recés a la casa de la Sagrada Família de Rubí.

Re-live Concert: el diumenge 30 d’abril, concert al Santuari de la Verge de Schoenstatt (Valldoreix). A les 18:30 es celebra la Missa, i a les 19:30 comença el concert. El preu es de 5€. Contactar amb Mn. Santi.

Romeria a Montserrat: els propers 28, 29, 30 y 1, la Parròquia realitza la Romeria anual a Montserrat instituïda pel Beat Josep Guardiet. Preguem pels fruits espirituals de la Romeria.

Solemnitat de Ntra. Sra. de Montserrat 27 de abril: a les 8:45, Laudes; a les 9:00, celebració de la Missa, i a les 12:30 celebra la Missa el bisbe auxiliar Mons. Salvador pels alumnes de l’escola Montserrat en la festa patronal de la nostra escola parroquial-diocesana.

Pelegrinatge Terra Santa: Us podeu anar inscrivint al despatx parroquial.