Logo

Ni tansols en la creació van deixar Déu tranquil!

Explica una antiga llegenda que quan Déu estava creant l’ésser humà tenia al seu voltant sis àngels:

  • Un d’ells va preguntar: què estàs fent?
  • El segòn, va preguntar: per què ho fas?
  • El tercer: puc ajudar-te?
  • El quart àngel va preguntar: quant val tot això?
  • El cinqué va dir: “no m’agrada”.
  • El sisè es va posar a admirar i a aplaudir.

El primer àngel era un setciències. El segon un filòsof molt instruït. El tercer un altruista que es va posar a la seva disposició desinteressadament. El quart un comerciant que venia i comprava tot el que queia a les seves mans. El cinquè un dimoni, parent de llucifer. El sisè un místic.

Aquests mateixos personatges apareixen al nostre voltant quan volem fer alguna cosa veritable per l’Evangeli; i cal aprendre a reconèixer-los.

Uns es dediquen a observar fins al detall i a tafanejar perquè sense això no poden viure. Uns altres a discutir i armar aldarulls, perquè ells ho saben tot. Uns altres a criticar perquè estan molt ocupats en no fer res i els fa enveja que els altres sí que facin pinya. Uns altres solsament estan per lluir el tipus i sortir a la foto, això sí, abans ja t’han jutjat i condemnat. Només uns pocs estan disposats a ajudar i a lliurar el seu temps i les seves persones incondicionalment.

Per això, quan volem sembrar de debò l’Evangeli, hem de comptar amb l’enveja i les crítiques a sobre l’esquena, amb tot aquest conjunt de personatges -vull dir d’àngels- de pacotilla, però sense deixar-nos frenar ni influenciar per ells.

Així que qui vulgui dedicar-se a seguir Crist i a sembrar l’Evangeli, que no perdi el temps, ni la pau interior amb “àngels” com aquests, perquè des de la creació ja n’hi havia que solsament intentaven molestar. Però ni cas, que el temps és or i a més posarà a cada “angelet” d’aquests al seu lloc.

Avisos i comunicacions

Vida Creixent: reunions: dilluns, 24 i dimarts, 25 d’abril, a les 16:30.

Convivència de Confirmació: els grups de confirmació de l’arxiprestat de Rubí realitzaran el dissabte 29 d’abril una jornada de convivència i recés a la casa de la Sagrada Família de Rubí.

Re-live Concert: el diumenge 30 d’abril, concert al Santuari de la Verge de Schoenstatt (Valldoreix). A les 18:30 es celebra la Missa, i a les 19:30 comença el concert. El preu es de 5€. Contactar amb Mn. Santi.

Romeria a Montserrat: els propers 28, 29, 30 y 1, la Parròquia realitza la Romeria anual a Montserrat instituïda pel Beat Josep Guardiet. Preguem pels fruits espirituals de la Romeria.

Solemnitat de Ntra. Sra. de Montserrat 27 de abril: a les 8:45, Laudes; a les 9:00, celebració de la Missa, i a les 12:30 celebra la Missa el bisbe auxiliar Mons. Salvador pels alumnes de l’escola Montserrat en la festa patronal de la nostra escola parroquial-diocesana.

Pelegrinatge Terra Santa: Us podeu anar inscrivint al despatx parroquial.