Logo

Via crucis cap a la felicitat

 1. No pots ser tot per a tota la gent, però procura ser el millor per a qualsevol que ho necessiti.
 2. No pots fer-ho tot alhora, però fes una cosa darrera d’una altra i veuràs quantes en fas. No et quedis en la comodiat.
 3. No pors fer-ho tot bé, no ets Déu, però procura fer bé el que facis.
 4. No pots fer-ho tot millor que els altres, en el que t’has de fixar és, en que el que facis, ho fas el millor que pots i saps.
 5. La teva humanitat es mostra com la dels altres, limitada. Llavors no vagis aparentant el que no ets. Déu t’estima com ets, limitat, perquè tu no t’acceptes a tu mateix i et poses tantes caretes?
 6. Has de descobrir qui ets, i ser-ho, abans d’estar angoixat per voler tenir.
 7. Has de decidir què fer primer, i fer-ho. I per no confondre’t consulta l’Evangeli i ho descobriràs inmediatament.
 8. Has de trobar la teva fortalesa i usar-la. Però la fortalesa no és força física ni agressivitat, sinó la fermesa que es desprèn de la fe en Crist.
 9. Has d’aprendre a no competir amb els altres. El Senyor en cap lloc ens ensenya a això, sinó a estimar, on no es perd el temps competint sinó lliurant-se als altres.
 10. Has d’aprendre que no hi ha una altra persona en la competència que sigui com “tu”. Ets únic per a Déu, així que competeix amb tu mateix seguint les pautes de l’Evangeli per cada vegada ser millor.
 11. Aprendràs a acceptar les teves pròpies diferències i veure què t’enriqueix. El Senyor ens ha creat a imatge i semblança seva, però no ens ha creat clonats. Per què t’obstines tu a ser-ho?
 12. Aprendràs a escollir prioritats i prendre decisions. Segueix l’escala de valors que ens proposa Crist i actua en conseqüència.
 13. Aprendràs a viure amb les teves limitacions i les teves debilitats. Sinó és així estaràs en una depressió contínua i acabaràs esquizofrènic.
 14. Aprendràs a donar-te el valor que has de tenir i el que tenen els altres. Vals molt per a Déu i el Senyor vol que també valoris als altres, entre altres coses, perquè són els teus germans encara que siguin diferents.
 15. Aprendràs a ser un mortal que viu i que la mort només és un pas per a la vida sense fi. Si no acceptes el mateix camí de Crist per arribar a la Vida, dóna’t per mort perquè la teva vida no tindrà sentit.

Atreveix-te doncs a recòrrer el camí del “via crucis” i veuràs que:

 • Ets una persona única i meravellosa a qui Déu estima.
 • Ets un instrument de Déu en la història perquè uns altres descobreixin també que Déu els estima.
 • És el teu deure de buscar la felicitat i que si comptes amb Crist en la teva vida la trobaràs i la compartiràs amb els necessitats.

Avisos i comunicacions

Setmana de Pregària per la unitat dels cristians. Oració ecumènica Dimecres 25, a les 19:00 a la Catedral de Terrassa, pregària presidida pel bisbe Mons. Sáiz Meneses.

Festa de Sant Antoni Abat: Divendres 27 a las 20:00 Missa en honor del sant i diumenge 29 a les 13:30 benedicció d’animals i cavalleries.

Curs Alpha: Divendres 3 de febrer a les 21:00 inici del curs a l’escola Montserrat. Inscripcions a la parròquia abans del dimecres, hi sou convidats.

Assajos del Cos de Portants del Sant Crist: Hi son convocats tots els portants a partir del dimarts 7 de febrer a les 19:45 a la parròquia de Sant Pere per assajar el Via Crucis del Divendres Sant d’aquest any. Els assajos seran tots els dimarts a la mateixa hora.