entrevista

Una entrevista amb Déu

Una nit un home va somiar que es trobava davant Déu. – ¿T’agradaria entrevistar-me?– li preguntà nostre Senyor. – Si teniu temps…,– li va respondre l’home. Déu somrigué. – El meu temps és etern, ¿què em vols preguntar? – ¿Quina opinió teniu de mi?– Va preguntar aquell bon germà. I Déu li respongué: – Estàs […]

Avisos i comunicacions

Petició de voluntaris de Càritas: per ajudar el Materno-infantil, el Menjador social i serveis de recepció i administració. Us podeu adreçar a la Sagrario els dimarts de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00, a la rectoria.

Mans Unides, Campanya contra la Fam: Sota el lema «La dona del segle XXI, ni independent, ni segura, ni amb veu», aquest any, els arxiprestats de Rubí i Terrassa col·laborem amb un projecte de formació i capacitació educativa a Juliaca ( regió de Puno, Perú), que beneficiarà 420 dones, 1.700 adolescents, 1.000 pares de família i 50 educadors.

Projecció de la pel·lícula Pare Pius (2a part): dissabte, 16 de febrer, a les 21:00 a la rectoria.

XIV Jornada diocesana de la Pastoral de la Salut. Voluntariat i Pastoral de la Salut: «Doneu de franc Allò que de franc Heu rebut» (Mt 10,8). Dissabte, 23 de febrer de 2019, de les 9:30 a les 13:30, a l’Casal Popular. Enguany, Rubí ha Estat escollida com a població amfitriona de este Esdeveniment. Els qui estigueu interessats a col·laborar-hi, ENS ho podeu comunicar.

ahoraPuedoIrmeEnPaz-min

La Llum que es revela a les nacions

La Constitució sobre l’Església del Concili Vaticà II comença amb aquestes paraules: «Lumen gentium cum sit Christus…» (Per tal com el Crist és la llum de les nacions…), i evoca així les paraules de l’ancià Simeó en la Presentació del Nen Jesús al Temple (Lc 2,22-40). Veritablement, Jesucrist és la llum de les nacions: «Existia el […]