ayuno-espiritual-min

De les temptacions

Les lectures d’avui són tota una professió de la fe, un “credo”. Els israelites professen llur credo en el temple: «Un arameu errant fou el meu pare… Ell (el Senyor) ens va fer entrar en aquest país, i ens va donar aquesta terra que raja llet i mel. Per això, ara jo porto les primícies […]

Avisos i comunicacions

Trobades d’assaig de la Confraria dels Portants del Sant Crist: Cada dimarts, fins al 16 d’abril, de 19:45 a 20:45 a l’església, per preparar el Via Crucis del Divendres Sant.

Rés del Via Crucis: Divendres de Quaresma a les 19:00.

Missa de guariment: Presidida pel P. Manuel Rodríguez, missioner claretià al Perú, el dijous 21 de març, a les 18:00, per demanar a Déu la salut física i espiritual pròpia i dels nostres éssers estimats.

Recés de Confirmació: Els nois i noies que segueixen la catequesi per preparar-se a la Confirmació, farem un recés arxiprestal el dissabte 23 de març a la Casa d’Espiritualitat de la Sagrada Família de Rubí. Per més informació: als grups respectius.

Reunions d’Escolans: A partir del diumenge 24 de març, a les 11:00 farem reunions d’escolans, formatives i d’assaig. Poden inscriure’s per ajudar a les celebracions litúrgiques tots els nens i nenes que ja hagin fet la primera comunió.

Jonas

Una crida a la conversió

L’Antic Testament ens reporta la història del profeta Jonàs en el llibre que porta el seu nom. En ell se’ns explica que el Senyor va encarregar al profeta d’anar a Nínive a predicar que aquella ciutat es convertís a Déu i abandonés els seus mals camins. Al començament, Jonàs mira de fugir d’aquest encàrrec i […]