CreuAtrau-min2

Setmana Santa santificadora

En una ocasió en què Felip i Andreu van comunicar a Jesús que uns jueus d’origen grec que havien pujat a Jerusalem adorar Déu per la festa de Pasqua el volien veure, el Salvador va dir aquestes paraules: «Jo, quan seré enlairat damunt la terra atrauré tothom cap a mi» (Jn 12,32). Amb aquesta frase, […]

Avisos i comunicacions

Celebracions de Setmana Santa: veure aquí

Visita domiciliària de la Mare de Déu de Schönstadt: Com l’any passat, aquesta bonica imatge de la Mare de Déu visitarà la llar dels qui ho desitgin i la seva presència serà una benedicció per a les famílies. Podeu inscriure-us a la parròquia per rebre la visita de la Mare de Déu o enviar un e-mail a:

schoenstatt_rubi@gmail.com
Podeu anar també a aquest enllaç:
https://forms.gle/N6CLNzggjzj66mDy8

Festa de Sant Antoni Abat: Missa pels difunts de la Confraria: divendres, 3 de maig, a les 20:00. Benedicció: diumenge, 5 de maig a partir de les 13:00 al c/ Maximí Fornés.

Curs pre-matrimonial: Tindrà lloc, si Déu vol, el dissabte 11 de maig, a les 10:00 a la Casa d’espiritualitat de la Sagrada Família.

casAdultera

El cas de la dona adúltera

A Jesús li presenten una dona sorpresa cometent adulteri. Tothom sap el seu destí: serà apedregada fins a la mort segons ho estableix la llei. Ningú no parla de l’adúlter. Com acostuma a passar sempre en una societat masclista, hom condemna la dona i disculpa el baró. El desafiament a Jesús és frontal: «La llei […]