Avisos i comunicacions

111ª Romeria de Rubí a Montserrat. Divendres, 17, dissabte 18 i diumenge 19 de maig. Amb ocasió de la Romeria, el dissabte no se celebrarà la Missa a les 09:00. Preguem a Déu pels fruits espirituals de la Romeria.

Guardianes de la fe. Pel·lícula-testimoniatge de l’heroisme dels cristians que sofreixen persecució a l’Irak, que projectarem al Casal Popular el dissabte 25 de maig a les 17:00. Entrada lliure.

Celebració del sagrament de la Confirmació. Dissabte, 1 de juny, vigília de la solemnitat de l’Ascensió del Senyor, a les 19:30 en la celebració de l’Eucaristia, que presidirà el bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau. Preguem pels qui seran confirmats, perquè siguin fidels a Jesucrist.

Pelegrinatge a Turquia, Ruta de Sant Pau: Podeu demanar informació i inscriure-us a la rectoria en l’horari del despatx parroquial.

arrelSantedat-min

Un nou començament

Els evangelistes descriuen amb llenguatges diversos la missió que Jesús confia als seus seguidors. Segons Mateu, han de «fer deixebles» que aprenguin a viure com Jesucrist els ha ensenyat. Segons Lluc, han de ser “testimonis” d’allò que han viscut amb el Mestre. I Marc ho resumeix tot dient que han de «proclamar l’Evangeli a tota […]