SantisimaTrinidad_190516-min

Déu és la Trinitat

Entre les festes que l’Església celebra, la solemnitat de la Santíssima Trinitat és peculiar. En el calendari litúrgic, les grans festes venen marcades per grans esdeveniments de la Història de la Salvació: el naixement del Fill de Déu en el Nadal, la resurrecció de Jesucrist en la Pasqua, o la vinguda de l’Esperit Sant en […]

Avisos i comunicacions

Festa de Corpus Christi: Celebrarem la Missa el dissabte 22 de juny a les 19:00 (avancem la Missa mitja hora) i acte seguit farem la Processó amb el Santíssim Sagrament.

Pelegrinatge a Turquia, Ruta de Sant Pau: Podeu demanar informació i inscriure-us a la rectoria en l’horari del despatx parroquial. Farem una nova reunió informativa el dimarts 25 de juny a les 19:30 a la rectoria.

Crida solidària des de Càritas: Càritas ens demana la donació d’aliments més preferents per als lots que donem a les persones necessitades:

  • – Arròs.
  • – Llegums cuites (pots de vidre).
  • – Oli d’oliva.
  • – Tomàquet fregit (400 gr).
  • – Tonyina (pack de 3 llaunes).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

pentecostes

¡Veniu, Esperit Sant!

Avui, en la diada de la Pentecosta arriba a compliment la promesa que el Crist havia fet als Apòstols. El vespre del dia de Pasqua va alenar damunt d’ells i els va dir: «Rebeu l’Esperit Sant» (Jn 20,22). La vinguda de l’Esperit Sant el dia de la Pentecosta renova i porta a plenitud aquest do […]