domund_2019

¡Senyor, doneu-nos més fe!

Avui és el primer diumenge d’octubre, el mes missioner per excel·lència. Un mes que comença amb la memòria de Santa Teresina de l’Infant Jesús, patrona de les missions i en el qual se celebra a més el Diumenge Mundial de la Propagació de la Fe, el Domund. Un missioner és aquell que, allà on va, […]

Avisos i comunicacions

Crida solidària des de Càritas:
Càritas ens demana la donació d’aliments més preferents per als lots que donem a les persones necessitades:
– Arròs.
– Llegums cuites (pots de vidre).
– Oli d’oliva.
– Tomàquet fregit (400 gr).
– Tonyina (pack de 3 llaunes).
Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Missa a la capella de la comunitat de les religioses Carmelites de Sant Josep (Col·legi Regina Carmeli): de dilluns a divendres en el període escolar, a les 7:15.

Catequesi d’infants. Reunió de pares el dijous 10 d’octubre a les 19:00 a l’església. Una vegada feta la reunió, començarem les sessions la setmana següent.

Life Teen (Moviment de Joves). Inici de curs dissabte 19 d’octubre a les 17:00 a la rectoria.

Catequesi d’adults. Conduïda per Mn. Carles Campins, diaca. L’Església en sortida: el llibre dels Fets dels Apòstols. A partir del dissabte, 19 d’octubre, a les 18:00. Inscripcions: a la rectoria en horari de despatx parroquial i després de les celebracions de la Missa.

Domund (Diumenge Mundial per a la Progació de la Fe): 20 d’octubre. Farem la col·lecta extraordinària per a les missions.