EL FULL PARROQUIAL
Publicació setmanal
De les temptacions
ayuno-espiritual-min

Les lectures d’avui són tota una professió de la fe, un “credo”. Els israelites professen llur credo en el temple: «Un arameu errant fou el meu pare… Ell (el Senyor) ens va fer entrar en aquest país, i ens va donar aquesta terra que raja llet i mel. Per això, ara jo porto les primícies […]

Avisos i comunicacions

Trobades d’assaig de la Confraria dels Portants del Sant Crist: Cada dimarts, fins al 16 d’abril, de 19:45 a 20:45 a l’església, per preparar el Via Crucis del Divendres Sant.

Rés del Via Crucis: Divendres de Quaresma a les 19:00.

Missa de guariment: Presidida pel P. Manuel Rodríguez, missioner claretià al Perú, el dijous 21 de març, a les 18:00, per demanar a Déu la salut física i espiritual pròpia i dels nostres éssers estimats.

Recés de Confirmació: Els nois i noies que segueixen la catequesi per preparar-se a la Confirmació, farem un recés arxiprestal el dissabte 23 de març a la Casa d’Espiritualitat de la Sagrada Família de Rubí. Per més informació: als grups respectius.

Reunions d’Escolans: A partir del diumenge 24 de març, a les 11:00 farem reunions d’escolans, formatives i d’assaig. Poden inscriure’s per ajudar a les celebracions litúrgiques tots els nens i nenes que ja hagin fet la primera comunió.

LA PARRÒQUIA DE SANT PERE EN L'HISTÒRIA

Els trets més rellevants de la nostra comunitat

TEMPLE PRE-ROMÀNIC

Segle X

BEAT JOSEP GUARDIET

Rector entre 1917 i 1936

ESCOLA PARROQUIAL

Nostra Senyora De Montserrat

La ciutat de Rubí celebra la seva festa major el 29 de Juny, festa de Sant Pere, patró de Rubí i també advocació del seu temple principal: l'esglèsia parroquial de Sant Pere.

Sant Pere encapçala l'Arxiprestat de Rubí i Sant Feliu, on també hi trobem la parròquia de Santa Maria, Sant Pau, Sant Josep Obrer i Sant Feliu.

2017-07-11

Prega amb nosaltres

Celebrem Missa diumenges i festius a les 10 i 12:30. Dissabtes a les 9 del matí i la vigília a les 19:30. Els laborables i festes no religioses a les 9.

Pots confessar-te 30 minuts abans de cada celebració i durant l´Adoració al Santíssim a les 19 h cada diumenge. També al despatx parroquial dilluns i dimecres de 18 a 20

Plaça del Doctor Guardiet, nº 9.
08191. Rubí.
Telèfon: 93 699 12 05.

Equip parroquial

mnjoaquim
Mn. Joaquim Meseguer
Rector
MnMariano
Mn. Mariano Ndong Ekomo Obono
Vicari
Mn. Carles Campins
Mn. Carles Campins
Diaca adscrit
mnmiquel
Mn. Miquel Miras
Diaca adscrit
AJUDA'NS A AJUDAR
COM A TU T'AGRADARIA

Si vols compartir el teu temps
ajudant en les activitats pastorals de la parròquia contacta'ns.

Si no disposes de temps
i t'estimes més ajudar-nos econòmicament, ara pots fer-ho tant ocasionalment com de forma regular. Accedeix a la secció de donatius per a més informació.