EL FULL PARROQUIAL
Publicació setmanal
Jornada mundial de pregària per les vocacions
egoSumPastorBonus-min

En el quart diumenge de Pasqua celebrem el diumenge del Bon Pastor. La litúrgia ens presenta el Crist ressuscitat com el Bon pastor que coneix les seves ovelles i els hi dóna la vida eterna. La imatge de Déu com a pastor apareix moltes vegades al llarg de l’Antic Testament, nosaltres, els cristians, veiem en […]

Avisos i comunicacions

111ª Romeria de Rubí a Montserrat. Divendres, 17, dissabte 18 i diumenge 19 de maig. Amb ocasió de la Romeria, el dissabte no se celebrarà la Missa a les 09:00. Preguem a Déu pels fruits espirituals de la Romeria.

Guardianes de la fe. Pel·lícula-testimoniatge de l’heroisme dels cristians que sofreixen persecució a l’Irak, que projectarem al Casal Popular el dissabte 25 de maig a les 17:00. Entrada lliure.

Celebració del sagrament de la Confirmació. Dissabte, 1 de juny, vigília de la solemnitat de l’Ascensió del Senyor, a les 19:30 en la celebració de l’Eucaristia, que presidirà el bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau. Preguem pels qui seran confirmats, perquè siguin fidels a Jesucrist.

Pelegrinatge a Turquia, Ruta de Sant Pau: Podeu demanar informació i inscriure-us a la rectoria en l’horari del despatx parroquial.

LA PARRÒQUIA DE SANT PERE EN L'HISTÒRIA

Els trets més rellevants de la nostra comunitat

TEMPLE PRE-ROMÀNIC

Segle X

BEAT JOSEP GUARDIET

Rector entre 1917 i 1936

ESCOLA PARROQUIAL

Nostra Senyora De Montserrat

La ciutat de Rubí celebra la seva festa major el 29 de Juny, festa de Sant Pere, patró de Rubí i també advocació del seu temple principal: l'esglèsia parroquial de Sant Pere.

Sant Pere encapçala l'Arxiprestat de Rubí i Sant Feliu, on també hi trobem la parròquia de Santa Maria, Sant Pau, Sant Josep Obrer i Sant Feliu.

2017-07-11

Prega amb nosaltres

Celebrem Missa diumenges i festius a les 10 i 12:30. Dissabtes a les 9 del matí i la vigília a les 19:30. Els laborables i festes no religioses a les 9.

Pots confessar-te 30 minuts abans de cada celebració i durant l´Adoració al Santíssim a les 19 h cada diumenge. També al despatx parroquial dilluns i dimecres de 18 a 20

Plaça del Doctor Guardiet, nº 9.
08191. Rubí.
Telèfon: 93 699 12 05.

Equip parroquial

mnjoaquim
Mn. Joaquim Meseguer
Rector
MnMariano
Mn. Mariano Ndong Ekomo Obono
Vicari
Mn. Carles Campins
Mn. Carles Campins
Diaca adscrit
mnmiquel
Mn. Miquel Miras
Diaca adscrit
AJUDA'NS A AJUDAR
COM A TU T'AGRADARIA

Si vols compartir el teu temps
ajudant en les activitats pastorals de la parròquia contacta'ns.

Si no disposes de temps
i t'estimes més ajudar-nos econòmicament, ara pots fer-ho tant ocasionalment com de forma regular. Accedeix a la secció de donatius per a més informació.