EL FULL PARROQUIAL
Publicació setmanal
Setmana Santa santificadora
CreuAtrau-min2

En una ocasió en què Felip i Andreu van comunicar a Jesús que uns jueus d’origen grec que havien pujat a Jerusalem adorar Déu per la festa de Pasqua el volien veure, el Salvador va dir aquestes paraules: «Jo, quan seré enlairat damunt la terra atrauré tothom cap a mi» (Jn 12,32). Amb aquesta frase, […]

Avisos i comunicacions

Celebracions de Setmana Santa: veure aquí

Visita domiciliària de la Mare de Déu de Schönstadt: Com l’any passat, aquesta bonica imatge de la Mare de Déu visitarà la llar dels qui ho desitgin i la seva presència serà una benedicció per a les famílies. Podeu inscriure-us a la parròquia per rebre la visita de la Mare de Déu o enviar un e-mail a:

schoenstatt_rubi@gmail.com
Podeu anar també a aquest enllaç:
https://forms.gle/N6CLNzggjzj66mDy8

Festa de Sant Antoni Abat: Missa pels difunts de la Confraria: divendres, 3 de maig, a les 20:00. Benedicció: diumenge, 5 de maig a partir de les 13:00 al c/ Maximí Fornés.

Curs pre-matrimonial: Tindrà lloc, si Déu vol, el dissabte 11 de maig, a les 10:00 a la Casa d’espiritualitat de la Sagrada Família.

LA PARRÒQUIA DE SANT PERE EN L'HISTÒRIA

Els trets més rellevants de la nostra comunitat

TEMPLE PRE-ROMÀNIC

Segle X

BEAT JOSEP GUARDIET

Rector entre 1917 i 1936

ESCOLA PARROQUIAL

Nostra Senyora De Montserrat

La ciutat de Rubí celebra la seva festa major el 29 de Juny, festa de Sant Pere, patró de Rubí i també advocació del seu temple principal: l'esglèsia parroquial de Sant Pere.

Sant Pere encapçala l'Arxiprestat de Rubí i Sant Feliu, on també hi trobem la parròquia de Santa Maria, Sant Pau, Sant Josep Obrer i Sant Feliu.

2017-07-11

Prega amb nosaltres

Celebrem Missa diumenges i festius a les 10 i 12:30. Dissabtes a les 9 del matí i la vigília a les 19:30. Els laborables i festes no religioses a les 9.

Pots confessar-te 30 minuts abans de cada celebració i durant l´Adoració al Santíssim a les 19 h cada diumenge. També al despatx parroquial dilluns i dimecres de 18 a 20

Plaça del Doctor Guardiet, nº 9.
08191. Rubí.
Telèfon: 93 699 12 05.

Equip parroquial

mnjoaquim
Mn. Joaquim Meseguer
Rector
MnMariano
Mn. Mariano Ndong Ekomo Obono
Vicari
Mn. Carles Campins
Mn. Carles Campins
Diaca adscrit
mnmiquel
Mn. Miquel Miras
Diaca adscrit
AJUDA'NS A AJUDAR
COM A TU T'AGRADARIA

Si vols compartir el teu temps
ajudant en les activitats pastorals de la parròquia contacta'ns.

Si no disposes de temps
i t'estimes més ajudar-nos econòmicament, ara pots fer-ho tant ocasionalment com de forma regular. Accedeix a la secció de donatius per a més informació.