EL FULL PARROQUIAL
Publicació setmanal
La credibilitat de l’Evangeli i de l’Església
salvacion-min

Deia sant Pau que portem un gran tresor en vasos de terrissa (2 Cor 4,7), i aquesta afirmació es manifesta en el fet que avui costa que l’Església aparegui com un testimoni creïble i que l’Evangeli sigui acceptat com a missatge que dóna sentit a la vida. L’Església és defensora de la veritat, però avui […]

Avisos i comunicacions

Trobada ecuménica d’oració en la Setmana de pregària per la unitat dels cristians. Tindrà lloc, si Déu vol, el dimecres 23 de gener a les 20:00 a l’Església Protestant del c/ Colom, 6. El lema d’enguany és Actua sempre amb tota justícia (Dt 16,18-20).

Curs Alpha: El començarem, si Déu vol, el divendres, 25 de gener, a les 21:00 a la rectoria, cal que us inscriviu. Animeu-vos, serà una experiència molt motivadora. ¡Us hi esperem!

Trobades d’assaig de la Confraria dels Portants del Sant Crist: Del 5 de febrer al 16 d’abril (Dimarts Sant), cada dimarts de 19:45 a 20:45 a l’església, per preparar el Via Crucis del Divendres Sant.

LA PARRÒQUIA DE SANT PERE EN L'HISTÒRIA

Els trets més rellevants de la nostra comunitat

TEMPLE PRE-ROMÀNIC

Segle X

BEAT JOSEP GUARDIET

Rector entre 1917 i 1936

ESCOLA PARROQUIAL

Nostra Senyora De Montserrat

La ciutat de Rubí celebra la seva festa major el 29 de Juny, festa de Sant Pere, patró de Rubí i també advocació del seu temple principal: l'esglèsia parroquial de Sant Pere.

Sant Pere encapçala l'Arxiprestat de Rubí i Sant Feliu, on també hi trobem la parròquia de Santa Maria, Sant Pau, Sant Josep Obrer i Sant Feliu.

2017-07-11

Prega amb nosaltres

Celebrem Missa diumenges i festius a les 10 i 12:30. Dissabtes a les 9 del matí i la vigília a les 19:30. Els laborables i festes no religioses a les 9.

Pots confessar-te 30 minuts abans de cada celebració i durant l´Adoració al Santíssim a les 19 h cada diumenge. També al despatx parroquial dilluns i dimecres de 18 a 20

Plaça del Doctor Guardiet, nº 9.
08191. Rubí.
Telèfon: 93 699 12 05.

Equip parroquial

mnjoaquim
Mn. Joaquim Meseguer
Rector
MnMariano
Mn. Mariano Ndong Ekomo Obono
Vicari
Mn. Carles Campins
Mn. Carles Campins
Diaca adscrit
mnmiquel
Mn. Miquel Miras
Diaca adscrit
AJUDA'NS A AJUDAR
COM A TU T'AGRADARIA

Si vols compartir el teu temps
ajudant en les activitats pastorals de la parròquia contacta'ns.

Si no disposes de temps
i t'estimes més ajudar-nos econòmicament, ara pots fer-ho tant ocasionalment com de forma regular. Accedeix a la secció de donatius per a més informació.