EL FULL PARROQUIAL
Publicació setmanal
Una entrevista amb Déu
entrevista

Una nit un home va somiar que es trobava davant Déu. – ¿T’agradaria entrevistar-me?– li preguntà nostre Senyor. – Si teniu temps…,– li va respondre l’home. Déu somrigué. – El meu temps és etern, ¿què em vols preguntar? – ¿Quina opinió teniu de mi?– Va preguntar aquell bon germà. I Déu li respongué: – Estàs […]

Avisos i comunicacions

Petició de voluntaris de Càritas: per ajudar el Materno-infantil, el Menjador social i serveis de recepció i administració. Us podeu adreçar a la Sagrario els dimarts de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00, a la rectoria.

Mans Unides, Campanya contra la Fam: Sota el lema «La dona del segle XXI, ni independent, ni segura, ni amb veu», aquest any, els arxiprestats de Rubí i Terrassa col·laborem amb un projecte de formació i capacitació educativa a Juliaca ( regió de Puno, Perú), que beneficiarà 420 dones, 1.700 adolescents, 1.000 pares de família i 50 educadors.

Projecció de la pel·lícula Pare Pius (2a part): dissabte, 16 de febrer, a les 21:00 a la rectoria.

XIV Jornada diocesana de la Pastoral de la Salut. Voluntariat i Pastoral de la Salut: «Doneu de franc Allò que de franc Heu rebut» (Mt 10,8). Dissabte, 23 de febrer de 2019, de les 9:30 a les 13:30, a l’Casal Popular. Enguany, Rubí ha Estat escollida com a població amfitriona de este Esdeveniment. Els qui estigueu interessats a col·laborar-hi, ENS ho podeu comunicar.

LA PARRÒQUIA DE SANT PERE EN L'HISTÒRIA

Els trets més rellevants de la nostra comunitat

TEMPLE PRE-ROMÀNIC

Segle X

BEAT JOSEP GUARDIET

Rector entre 1917 i 1936

ESCOLA PARROQUIAL

Nostra Senyora De Montserrat

La ciutat de Rubí celebra la seva festa major el 29 de Juny, festa de Sant Pere, patró de Rubí i també advocació del seu temple principal: l'esglèsia parroquial de Sant Pere.

Sant Pere encapçala l'Arxiprestat de Rubí i Sant Feliu, on també hi trobem la parròquia de Santa Maria, Sant Pau, Sant Josep Obrer i Sant Feliu.

2017-07-11

Prega amb nosaltres

Celebrem Missa diumenges i festius a les 10 i 12:30. Dissabtes a les 9 del matí i la vigília a les 19:30. Els laborables i festes no religioses a les 9.

Pots confessar-te 30 minuts abans de cada celebració i durant l´Adoració al Santíssim a les 19 h cada diumenge. També al despatx parroquial dilluns i dimecres de 18 a 20

Plaça del Doctor Guardiet, nº 9.
08191. Rubí.
Telèfon: 93 699 12 05.

Equip parroquial

mnjoaquim
Mn. Joaquim Meseguer
Rector
MnMariano
Mn. Mariano Ndong Ekomo Obono
Vicari
Mn. Carles Campins
Mn. Carles Campins
Diaca adscrit
mnmiquel
Mn. Miquel Miras
Diaca adscrit
AJUDA'NS A AJUDAR
COM A TU T'AGRADARIA

Si vols compartir el teu temps
ajudant en les activitats pastorals de la parròquia contacta'ns.

Si no disposes de temps
i t'estimes més ajudar-nos econòmicament, ara pots fer-ho tant ocasionalment com de forma regular. Accedeix a la secció de donatius per a més informació.