Apunta't al LIFE TEEN

LIFE TEEN - Catequesi de poscomunió

DATES D'INICI PROPERES

    • Dissabte 30 de setembre reunió de pares a les 18:00.
    • Dissabte 7 d'octubre a les 16:30 passi d'una pel·lícula.
    • I dissabte 21 d'octubre festa d'inici de curs a les 17:00 (lloc per determinar)

Benvolguts joves i pares,

Els que esteu llegint aquestes línies heu fet ja la primera comunió, alguns fins a la tercera o la quarta, i alguns encara no l'han fet. Us heu convertit en cristians de veritat , batejats i, ara, la vostra ànima és un lloc en el qual viu Jesús, realment, perquè heu rebut el seu cos i la seva sang.

Durant el temps de catequesi crec que us ho heu passat bé, heu descobert a Jesús i ara sabeu resar i parlar amb ell. Això és una cosa que val molt, i que no podeu oblidar. Doncs bé, la parròquia us vol convidar a continuar la catequesi. Continua la catequesi, de debò, no hem tingut ja prou? És el que algú em podria dir, però us adonareu que necessiteu seguir prop de Jesús, tenir cura de la pregària cada dia i seguir venint a Missa, en la qual podeu rebre el cos de Jesús, el vostre aliment espiritual. Així que esteu convidats a seguir aprenent més sobre Déu, i també a fer activitats i jocs amb altres nens.

APUNTA'T AL LIFE TEEN, LA CATEQUESI POSCOMUNIÓ!

Benvolguts pares, crec que l'explicació val també per a vosaltres, no cal canviar el llenguatge. En aquests anys molts de vosaltres heu vist com els vostres fills s'entusiasmaven amb la Missa, amb el descobriment d'algú que sempre ha estat aquí, Déu. La pilota és a la vostra teulada, sabeu que aquests nens poden i han de continuar prop de l'Església i de Jesús , però per acceptar això i actuar en conseqüència cal valor. Voleu comptar amb Crist en la vostra vida i en la vostra família, o ja ho voleu oblidar?

No dubteu que Déu és la millor aposta possible en un món com aquest. Sense Déu no hi ha esperança, i sense esperança no podem viure, ens avorrim i ens desanimem veient que no tenim res de valor.

lifeTeen

LIFE TEEN - CATEQUESI DE POSCOMUNIÓ

CADA DISSABTE, DE 17:00 A 19:00, FORMACIÓ CRISTIANA I ACTIVITATS PER ALS JOVES A LA RECTORIA.

JESÚS US ESPERA I LA PARRÒQUIA S'ALEGRA DE CONVIDAR-VOS.