Sorry, this entry is only available in Catalan For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Pregària ecumènica en la Setmana de pregària per la unitat dels cristians: dimecres, 22 de gener, a les 20:00 en la parròquia de Santa Maria. Recordeu que l’Octavari de pregària per la Unitat dels cristians és del 17 al 25 de gener.

Visita de la Creu de Mosul (del 16 al 30 de gener): La Creu de Mosul és la creu d’una parròquia d’aquesta ciutat de l’Irak, a la Vall de Nínive on abans dels atacs del Daesh hi havia la major presència cristiana al país, que va sobreviure a la destrucció tel temple. L’acollirem com a símbol de la fe compartida amb els germans que sofreixen persecució.

Del 16 al 30 de gener tindrem entre nosaltres la Creu de Mosul, que va sobreviure a la destrucció d’una de les esglésies d’aquesta ciutat de l’Irak.

  • A Santa Maria: del 16 al 23 de gener.
  • A Sant Pere: del 23 al 30 de gener.

Amb ocasió de la seva visita, realitzarem els actes següents:

  • A Santa Maria: 21 de gener, conferència: Situació de la llibertat religiosa en el món, a les 19:30.
  • A Sant Pere:
    • 27 de gener, conferència: L’Església al Marroc, un testimoni silenciós, a les 20:00.
    • 28 de gener, Rosari per la Pau, a les 20:00.

Pelegrinatge a Lourdes. Del 27 d’abril a l´1 de maig de 2020. Podeu demanar més informació i inscriure-us a la parròquia.

Crida solidària des de Càritas: Càritas ens demana la donació d’aliments més preferents per als lots que donem a les persones necessitades: arròs, llegums cuites (pots de vidre), oli d’oliva, tomàquet fregit (400 gr), tonyina (pack de 3 llaunes).

Campanya de Càritas Diocesana: Posa-hi cara. En favor de les persones sense sostre. Demanem ajuda per als usuaris del nostre Menjador social que viuen al carrer o en habitatges en condicions molt precàries. Concretament necessitem flassades (mantes), roba d’abric i agrairem també la col·laboració econòmica per pagar algunes habitacions. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.