Sorry, this entry is only available in Catalan For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Dimecres, 26. Dimecres de Cendra. Comença la Quaresma. Dia de dejuni i abstinència. Missa i imposició de la cendra: a les 9:00 i a les 20:00.

Assaigs de la Confraria de Portants del Sant Crist. Per preparar el Via Crucis: dimarts a les 19:45 a l’església, a partir del 4 de febrer.

Pelegrinatge a Lourdes. Del 27 d’abril a l´1 de maig de 2020. Podeu demanar més informació i inscriure-us a la parròquia.

Crida solidària des de Càritas: Càritas ens demana la donació d’aliments més preferents per als lots que donem a les persones necessitades: arròs, llegums cuites (pots de vidre), oli d’oliva, tomàquet fregit (400 gr), tonyina (pack de 3 llaunes).

Campanya de Càritas Diocesana: Posa-hi cara. En favor de les persones sense sostre. Demanem ajuda per als usuaris del nostre Menjador social que viuen al carrer o en habitatges en condicions molt precàries. Concretament necessitem flassades (mantes), roba d’abric i agrairem també la col·laboració econòmica per pagar algunes habitacions. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.