Sorry, this entry is only available in Catalan For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

111ª Romeria de Rubí a Montserrat. Divendres, 17, dissabte 18 i diumenge 19 de maig. Amb ocasió de la Romeria, el dissabte no se celebrarà la Missa a les 09:00. Preguem a Déu pels fruits espirituals de la Romeria.

Guardianes de la fe. Pel·lícula-testimoniatge de l’heroisme dels cristians que sofreixen persecució a l’Irak, que projectarem al Casal Popular el dissabte 25 de maig a les 17:00. Entrada lliure.

Celebració del sagrament de la Confirmació. Dissabte, 1 de juny, vigília de la solemnitat de l’Ascensió del Senyor, a les 19:30 en la celebració de l’Eucaristia, que presidirà el bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau. Preguem pels qui seran confirmats, perquè siguin fidels a Jesucrist.

Pelegrinatge a Turquia, Ruta de Sant Pau: Podeu demanar informació i inscriure-us a la rectoria en l’horari del despatx parroquial.