Avisos i comunicacions

Dimecres, 26. Dimecres de Cendra. Comença la Quaresma. Dia de dejuni i abstinència. Missa i imposició de la cendra: a les 9:00 i a les 20:00.

Assaigs de la Confraria de Portants del Sant Crist. Per preparar el Via Crucis: dimarts a les 19:45 a l’església, a partir del 4 de febrer.

Pelegrinatge a Lourdes. Del 27 d’abril a l´1 de maig de 2020. Podeu demanar més informació i inscriure-us a la parròquia.

Crida solidària des de Càritas: Càritas ens demana la donació d’aliments més preferents per als lots que donem a les persones necessitades: arròs, llegums cuites (pots de vidre), oli d’oliva, tomàquet fregit (400 gr), tonyina (pack de 3 llaunes).

Campanya de Càritas Diocesana: Posa-hi cara. En favor de les persones sense sostre. Demanem ajuda per als usuaris del nostre Menjador social que viuen al carrer o en habitatges en condicions molt precàries. Concretament necessitem flassades (mantes), roba d’abric i agrairem també la col·laboració econòmica per pagar algunes habitacions. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.